Startside  i  Inspirasjon og dekorasjon i  Konkurranse  i  Tulipan sorter  i  Blomsterpleie  i  Tulipanenes historie
Bryllup - Dekor i hjemmet - Cocktailparty - Bursdags selskap - Romantikk

Bryllup    Till toppen

Når det gjelder bryllup, kan tulipaner brukes på ulike måter, til borddekorasjoner, brudebuketten eller bare til hårpynt.

En enkel måte å bruke tulipaner til borddekorasjon er å ta tulipaner én etter én og plassere dem inn i små glassrør som du senere binder opp sammen med andre grener. Rørene kan plassere i små glass, vaser eller bare fungerer som ekstra dekorasjon i tillegg til bordekorasjonene. La fantasien løpe fritt!

Tulipaner i brudeebuketter har ikke vært så vanlig, men ettersom flere og flere mennesker innser det fine med å modernisere sin brudebukett, har tulipaner fått et godt løft. Det er nå ganske vanlig å se røde papegøye tulipaner i brudebuketter - men husk, den beste perioden å bruke tulipaner i brudebuketter er om vinteren, fordi at tulipaner ikke er så glad i varme.

Til en vakker hårpynt, bruk tulipaner én og én og sette dem sammen med blomstertråd. Sett tulipanene sammen i den formen du ønsker, og fest dem til et enkel hårspenne. Husk å holde hårpynten i kjøleskapet over natten, for å holde tulipanene så ferske som mulig

Bestil blomster? Klik her!


Vacker bukett


(för musen över bilderna för att se större version)

Dekor i hjemmet     Till toppen

I lang tid har tulipaner vært Skandinavias mest populære avskårne blomst. Tulipaner er tilgjengelig overalt og en blomst som nesten alle liker. Kombinasjonen av farger og enkle form gjør blomstene perfekte til å dekorere hjemmet ditt med. Og uansett anledning eller årstid, er du sikker på å finne tulipaner som utfyller din foretrukne stil eller smak.
Siden tulipaner blomstrer i vinterhalvåret, er de den perfekte blomsten til å lyse opp et hjem i mørke perioder

 

Bestil blomster? Klik her!
(för musen över bilderna för att se större version)
 

Cocktailparty    Till toppen

Når det kommer til cocktailparty, er dekorasjonene ofte ment å være sofistikert, men morsomme - noe som ikke alltid er lett å kombinere. Men den beste måten kan være å sette et spesifikt tema for festen, tenk: rød, hvit, bestemte tiår eller en film.


Siden du ofte serverer fingermat, bruk muligheten til å skape blomstrende  borddekorasjoner som fremhever din mat og det drikke du serverer. Bruk farger i endeløse variasjoner noe tulipaner gir deg muligheten til, å komplimentere fargene på drinker, festens tema eller bare dele hjemmet i forskjellige farger soner.

Bestil blomster? Klik her!


Bursdags selskap    Till toppen

Bursdagsselskaper er gledelige og morsomme hendelser som gjør at man kan samle venner og feire. En blanding av fargerike tulipaner er et perfekt tillegg til gleden som omslutter feiringen.

Tulipaner kommer I en nesten uendelig rekke farger, så bland de sammen. Lag festbordets midtpunkt til et fargerikt fyrverkeri av glede og varme. Bruke en høy glassvase og fyll den opp med forskjellige farger tulipaner.

Du kan også lage en godteri og tulipandekorasjon som ikke bare er morsom å se på, men som vil bli et godt samtaleobjekt. Bruk en liten vase som du plasserer inni en stor vase. Den store vasen bør være minst 5 cm store en den lille I omkrets. Fyll opp den store vasen med ditt favoritt godteri, Fyll opp den lille vasen halvveis med kaldt vann.

Arranger en bukett med fargerike tulipaner, bind stilkene sammen med en strikk eller et bånd. Skjær av stilkene på tulipanene før du setter dem I den lille vasen.

Bestil blomster? Klik her!


Romantikk    Till toppen

En blanding av røde og rosa tulipaner lager en vakker romantisk ramme. Det er ingen grense for hvor mange varianter av forskjellige dekorasjoner du kan lage.

Overrask din kjære med frokost på sengen. En enkel rosa eller rød tulipan I et glass vann er et perfekt følge til en overraskende oppvåkning.

For en romantisk aften hjemme, skru ned lysene, tenn noen duftende lys og spre enkle røde tulipaner rundt om I rommet på hyller, bord og vinduskarmer.

Mulighetene er uendelige.

Bestil blomster? Klik her!